Tijdens de Eropuit-dag zijn alle producten van Medipoint uit te proberen.
Tijdens de Eropuit-dag zijn alle producten van Medipoint uit te proberen. Foto: Ingezonden

Medipoint organiseert de Eropuit-dag!

DRACHTEN - Na het succes van vorig jaar organiseert Medipoint op vrijdag 6 april weer de Eropuit-dag in de Medipoint-winkel in Drachten. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om er lekker en veilig op uit te gaan.

De Medipoint-winkel in Drachten heeft een ruim assortiment. Zo kunnen er deze dag verschillende (elektrische) twee- en driewielfietsen, scootmobielen, (elektrische) loopfietsen, rollators en (elektrische) rolstoelen worden uitgeprobeerd. Ook is er tijdens de Eropuit-dag een getrainde vrijwilliger aanwezig van de Fiets ersbond, die klanten uitleg en tips geeft over het gebruik van een driewielfiets. Een driewielfiets met elektrische ondersteuning is een uitkomst bij balansproblemen.
Maak tijdens deze dag ook kennis met Medipoint's eigen lijn rollators en rolstoelen: Travixx by Medipoint. Bovendien krijgen bezoekers van de Eropuit- dag tot wel 25 % korting.
Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat er hapjes en drankjes klaarstaan. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, zijn deze uit te testen en kan men een proefrit op maken, ook buiten, op de speciale testbaan.

Meer informatie: adres: Medipoint-winkel, Jade 32, Drachten, telefoonnummer: 088-1020100 en op de website: www.medipoint.nl/eropuit.