The Passion live in De Ikker

BURGUM - Op Witte Donderdag 29 maart wordt in De Ikker live overgeschakeld naar The Passion in de Bijlmer Amsterdam! Kijk en beleef het verhaal van Pasen op Groot Scherm met fantastisch beeld en geluid in De Ikker te Burgum.

Dit prachtige initiatief om The Passion live te volgen, komt van een groep enthousiaste betrokkenen van de Protestantse Gemeente Burgum. De zaal is open vanaf 20.00 uur, jong en oud is van harte welkom. Je kunt vrij in- en uitlopen. Koffie en thee staan klaar! Voor haal- en brengservice kunt u bellen met: 0511-468171.

Koeien kijken!

OENTSJERK - Op paasmaandag vinden weer de AH-buitendagen plaats. Ook het melkveebedrijf van Dairy Academy Oenkerk opent de deuren voor jong en oud.

Er zijn tal van activiteiten op 2 april, zoals eieren zoeken, knutselen, traptrekkerrace, schminken en er is een echte leer- en knuffelkoe! Wil je ook zien waar de lekkerste zuivelproducten vandaan komen? Kom dan naar de boerderij in Oentsjerk, Sanjesreed 4. Meer informatie is te vinden op de website van Albert Heijn www.ahbuitendag.nl.