De prijswinnende juniorenteams van WSBF in de C-lijn bijeen in Scheemda.
De prijswinnende juniorenteams van WSBF in de C-lijn bijeen in Scheemda. Foto: Ingezonden.

Acrogymnasten naar halve finales

SCHEEMDA - In Scheemda waren afgelopen weekend de districts kampioenschappen acrogym voor C-, D-, en E-niveau. Inzet was plaatsing voor de landelijke halve finale. Teams van verschillende clubs haalden de limiet.

Goud was er in de C-lijn bij de juniorenduo's van WSBF uit Surhuisterveen voor Chaluna van der Elst en Jiska Batema. Brons voor Elina Sipma en Lieke Bos. Bij de trio's werden Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom kampioen. Anne Marit van der Merk, Anna Dillema en Nienke Veenstra wonnen brons. Goud was er voor Eline Bakker en Fleur Vegter (D-senior). Rodine van der Geest en Sanne van Til wonnen zilver (D-junior). Siebrina van der Wal en Daphne Wassenaar (E-junior) wonnen brons. Shenia Feenstra en Kyara Broos van Set 'm op uit Augustinusga wonnen bij de D-Jeugd brons. Leon Riddersma en Isa Bouwman van SFK uit Drachtstercompagnie wonnen goud.

Het E-jeugdteam van OGF Contra uit Ureterp met Aniek Braam, Hilse van der Woude en Indy van der Meulen nam de bronzen medaille in ontvangst.

Het E-juniorenduo Nina Rozema en Zoey van Hoving van Adonis Sport Acrobatiek uit Drachten won brons. Het E-seniorenduo Yfke de Klein en Arenda van der Veen zilver. D-seniorentrio Thirsa de Graaf, Elin Hasper en Imare Schuurman veroverde goud.