Karate in Drachten

DRACHTEN - Zaterdag 24 maart houdt karatevereniging Kyokushin Gym-Drachten/Ebert het Dutch Open full-contact karatekampioenschap.

Dit zal plaatsvinden in Sportcentrum Drachten aan de Leerweg 3. Maar liefst 233 karateka's van tien tot en met vijfenveertig jaar zullen elkaar dan bestrijden op de hardste karateregels. De deelnemers komen uit Polen, Duitsland, Turkije, Belgiƫ, Rusland en Nederland. De aanvang is 11.00 uur. Voor meer info, check www.facebook.com/kyokushinkarate.nl

Roeivereniging

DE WILGEN - Op 24 maart van 13.00 tot 17.00 uur gaan de deuren open van de roeiloods van roeivereniging de Dragt op het Gaasterdjip 1 in De Wilgen.

De boten zijn gepoetst en de riemen liggen klaar. De leden vertellen over de vereniging, de uitdagende en mooie roeitochten in binnen- en buitenland, de wedstrijden, de instructie en andere activiteiten. Kom naar de open dag en stap in een boot onder begeleiding van een instructeur. De ingang van het pad is te vinden tegenover Biskopswei 16 in De Wilgen. Voor meer informatie zie de website: www.dedragt.nl.