Paasbrunch in Glinstra State

BURGUM - Er is dit jaar, net als vorig jaar, een Paasbrunch in Burgum. U kunt op Tweede Paasdag terecht in Glinstra State (ingang aan de 'achterkant').

Met ruim tachtig bezoekers was de Paasbrunch vorig jaar zeer geslaagd en dus reden genoeg om ook op Tweede Paasdag 2018 weer een Paasbrunch te houden. De Paasbrunch is vooral een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en is daarom ook voor iedereen toegankelijk.

De organisatie nodigt vooral mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en mensen die zich eenzaam voelen, van harte uit te komen.

Muziek en Paasbingo

De Paasbrunch zal plaatsvinden in de grote zaal van Glinstra State, zodat iedereen die slecht ter been is of in een rolstoel zit, ook aanwezig kan zijn.

Inloop vanaf 12.00 uur

Het plan is om van de Paasbrunch een feest te maken met alle mogelijke ingrediƫnten, dus inclusief een mooie aankleding, muziek, Paasbingo en veel gezellige contacten.

De Paasbrunch is op maandag 2 april in Glinstra State, ingang Freerk Bosgraafstraat 18 in Burgum. De inloop is vanaf 12.00 uur, de aanvang van de maaltijd is 12.30 uur en het einde zal ongeveer om 14.30 uur zijn.

Opgeven tot 29 maart

Opgeven kan, tot donderdag 29 maart via info@kiehool.eu of bellen naar 0511-469060. Je bent ook van harte welkom om je in Glinstra State om op te geven.