Jelle Booi is directeur van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V.
Jelle Booi is directeur van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. Foto: Ingezonden

Waterontharders van Mezutec

DRACHTEN - Zachter en lekkerder water, dat tevens tot gevolg heeft dat apparaten langer meegaan en minder vaak hoeven te worden schoongemaakt: dat zijn in het kort de voordelen van waterontharders. Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. geeft gratis en vrijblijvend advies.

Waterontharders filteren het water: kalk, magnesium en andere vervuilers worden eruit gehaald. Het zachte water dat overblijft, heeft vaak een positief effect bij huidproblemen als eczeem of een droge huid. Daarnaast zorgt het zachte water er voor dat men minder hoeft schoon te maken; kalkaanslag blijft immers uit. Dat is goed te merken bij douchewanden, kranen en tegels. Ook de was blijft zachter en er is minder wasmiddel nodig. En de levensduur van apparatuur wordt verlengd.
"Onze waterontharders hebben haast geen onderhoud nodig", legt Jelle Booi, directeur van Mezutec uit. "Desgewenst kunnen we het onderhoud zelfs helemaal uit handen nemen met ons onderhoudscontract. Dat kan ook als de ontharder ergens anders is gekocht. Door onze zoutbezorgdienst hoeft men zelfs de deur niet uit als het zout op is.
Wij brengen graag een gratis en vrijblijvend advies uit, op basis van de thuissituatie van de klant. Op deze manier kunnen we goed rekening houden met de situatie ter plekke."

"De komende twee weken hebben we een speciale Paasactie bij Mezutec. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via 0512-544101 of kom langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten (industrieterrein De Haven)."
www.mezutec.nl