Pop Swinging Hurdegaryp

HURDEGARYP - It Maskelyn aan de Easter Omwei 5 in Hurdegaryp biedt zaterdag 24 maart onderdak aan een nieuw popfestival met de naam 'Swinging Hurdegaryp'.

Kunst en muziekcultuur smelten samen. Het is een mainstreamfestival voor jong en oud en de sfeer is vergelijkbaar met 'Back in time' festivals. In de grote zaal treden maar liefst acht bands en formaties op die soms al 25 jaar actief zijn in de Friese muziekscene. Met een retro DJ, die tussen de bands door draait. De zaal wordt met kunst aangekleed, er is een expositie van een popfotograaf en er wordt vinyl verkocht. Dit festival is een verzamelplek voor muzikanten, kunstenaars en muziekliefhebbers uit de regio. Kaarten via 06-21 66 50 40, annovanderwerf@hotmail.com of via info@itmaskelyn.nl Swinging Hurdegaryp. Entree: € 15,00. Kaarten bij voorverkoop € 10,00, alleen bij de balie van It Maskelyn.

Boekenverkoop

DRACHTEN - Op vrijdag en zaterdag, 23 en 24 maart is er weer een boekenverkoop in de Doopsgezinde Kerk in Drachten, Zuiderbuurt 26. Opbrengst is voor scholingsprojecten in derde wereldlanden. Vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.