Volop keus in vloeren bij Tabak Keukens: PVC of massief hout, laminaat of tegels, het aanbod is groot.
Volop keus in vloeren bij Tabak Keukens: PVC of massief hout, laminaat of tegels, het aanbod is groot. Foto: Actief Media

De mooiste vloeren kies je uit bij Tabak Keukens in Drachten

DRACHTEN - Bij Tabak Keukens in Drachten kunt u terecht voor keukens, maar ook voor badkamers en zelfs voor vloeren. "We willen mensen volledig ontzorgen", zegt eigenaar Jan Tabak. "Dus ja, we hebben óók een uitgebreide collectie vloeren."

Wie een keuken of badkamer aanschaft wil niet naar een andere zaak moeten gaan voor de vloer. "De klant wil slagen op één locatie", zegt Jan Tabak. "En dat kan bij ons." De bovenverdieping is aan de ene kant ingericht met een compleet assortiment sanitair. De andere helft is ingericht met displays voor vloerpanelen.

Laminaat, of liever PVC

Natuurlijk is er laminaat, in allerlei kleuren en met allerlei motieven. "Daarnaar blijft altijd vraag", weten ze bij Tabak Keukens. "Wat tegenwoordig echter veel verkocht wordt is PVC. Dat heeft een dempende werking. Het klinkt niet als je er overheen loopt en het kan worden gecombineerd met vloerverwarming."

PVC is een modern materiaal waarmee veel mogelijk is. Je hebt het in plak- en klikvorm. Het ene ligt vast in de woning, het andere wordt gelegd met een veer- en voegsysteem en is daardoor herbruikbaar.

Een nieuwe trend is de keus voor kleine PVC-plankjes, gelegd in visgraat-motief.

Ook mooi: een strip van kunststof die tussen de PVC-planken gelegd kan worden als een voeg. "Daardoor krijgt het PVC de uitstraling van massief houten planken."

Massief houten vloeren of tegels

Massief houten vloeren verkoopt men eveneens bij Tabak Keukens. "Geweldig mooi, in allerlei soorten en met allerlei bewerkingen. Glad of juist met noesten, alles is mogelijk. Er is veel vraag naar."
Ten slotte is er volop keus in tegels bij Tabak Keukens. Grote vierkante tegels of kleinere strips. Marmerlook, betonlook, mat, glanzend, stroef en in ieder gewenste kleur. "We verkopen zelfs een keramische tegel met een houtstructuur. Mooi in de keuken, maar het geeft ook een geweldig mooi effect in de badkamer."

Tabak Keukens | Houtlaan 11 Drachten | 0512-530020 | www.tabakkeukens.nl