Quick'21 besluit met winst

ZUIDLAREN - De korfballers van Quick'21 uit Oudega wonnen zaterdag de laatste wedstrijd van het zaalseizoen nipt met 26-25 van Ritola uit Zuidlaren.

In de eerste helft ontbrak het aan vechtlust en scherpte bij Quick, waardoor Ritola met een comfortabele 11-15 voorsprong de rust in ging. Ritola kon vrijwel de hele tweede helft aan de goede kant van de score blijven. Pas aan het eind van de wedstrijd kwam Quick weer op gelijke hoogte. Mede dankzij goed reboundend werk van Stan Kleinhuis werd Romke Kooistra matchwinner. Door deze overwinning is Quick in de zaalcompetitie vierde geworden in de eerste klasse B. Doelpunten: Jelte de Vries 5, Romke Kooistra 4, Gerwold Hylkema 8, Stan Kleinhuis 2, Jan Auke Kooistra 2, Hilly Neeltje van der Wal 2, Grietsje Blauw 2, Gerdien van der Veen 1.