Het team van Keukencentrum Marssum geeft u altijd het beste advies:
Het team van Keukencentrum Marssum geeft u altijd het beste advies: "Alles draait om u en uw droomkeuken". Foto: Actief Media

Alles draait om de klant bij
Keukencentrum Marssum

MARSUM - Al sinds 1997 kunt u bij Keukencentrum Marssum terecht voor uw nieuwe keuken of vervanging van uw apparaten of werkblad. In de showroom van het bedrijf staan prachtige keukens in vele soorten en maten voor de grote en kleine portemonnee.

"Je ziet dat de kinderen van klanten die in de beginjaren een keuken bij ons kochten, nu bij ons komen voor een nieuwe keuken", vertelt eigenaresse Petra Adamse-Postma, dochter van de oprichter Siep Postma trots. "Sinds de oprichting staat de klant centraal. Onze medewerkers luisteren goed naar de klant en denken actief mee. Het gaat tenslotte om de klant en zijn of haar droomkeuken!"

Een gehaaide verkoper zult u dan ook niet aantreffen bij het familiebedrijf, dat past niet in de filosofie van Judith Looijenga-Postma en haar zus Petra. Keukencentrum Marssum levert kwaliteit voor een concurrerende prijs. De vakkundige keukenmonteurs kunnen uw keuken niet alleen plaatsen, maar verzorgen ook aanpassingen aan bijvoorbeeld het leidingwerk en stucwerk voor u. Inmiddels is Keukencentrum Marssum ook een betrouwbare partner in de bouw. Grote aannemers en kleine zelfstandigen komen naar Marsum voor hun keukens.

Op www.keukencentrum-marssum.nl staan veel goede recensies van klanten. Petra zegt glunderend: "Een herhalingsaankoop is bij ons geen uitzondering. Een groter compliment kunnen wij niet krijgen!" Nieuwsgierig? U bent van harte welkom bij Keukencentrum Marssum aan de Hegedijk 3 in Marsum voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.