Op en bij de bakfiets van links naar rechts: 
Marga en Sven de Boer, Daniël de Jong en Iede de Boer.
Op en bij de bakfiets van links naar rechts: Marga en Sven de Boer, Daniël de Jong en Iede de Boer. Foto: Actief Media

De Boer Tweewielers bestaat 35 jaar

BURGUM – Op zeventienjarige leeftijd startte Iede de Boer een fietsenzaak in Drachtstercompagnie. Na verhuizingen naar Marum en IJlst is De Boer Tweewielers nu al veertien jaar gevestigd aan de Mr. M.W. Oppedijk van Veenweg in Burgum. Dit jaar viert Iede de Boer hier zijn vijfendertigjarig jubileum als fietsenspecialist.

De Boer Tweewielers is voor veel mensen een bekend en vertrouwd adres. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken, en er is een groot parkeerterrein. In de showroom heerst een goede sfeer. "Wij heten iedereen altijd van harte welkom en denken graag met de klant mee. Zo bieden wij zonder extra kosten een gratis haal- en brengservice aan", zegt De Boer. De servicegerichte houding, gemoedelijke sfeer en ouderwets vakwerk van de fietsenmakers hebben gezorgd dat De Boer Tweewielers een begrip is in de wijde omgeving. Op de lauweren rusten is er echter niet bij. "Ook na vijfendertig jaar is ons bedrijf nog altijd in beweging", vertelt De Boer. "Wij zitten niet stil en zijn altijd in voor veranderingen. Wij zijn dan ook supertrots dat wij kunnen zeggen: De Boer Tweewielers sinds 1983."

Het jubileum wordt gevierd met heel mooie aanbiedingen. Zo krijgt u tussen 14 en 21 maart 35 procent korting op alle fietsen in de winkel. (*) Voor alle fietskleding betaalt u zelfs maar 35 procent van de prijs.
Profiteer van deze jubileumacties en bezoek de showroom op Mr. M.W. Oppedijk van Veenweg 3 in Burgum. www.deboertweewielers.nl | 0511 – 461388. ((*) met uitzondering van e-bikes, onderdelen en reparaties).