Bingo De Marko's

EASTERMAR - Twee keer per jaar klinkt er op vrijdagavond BINGOOOOOO door Herbergh de Parel in Eastermar. De negende editie van de door drumband De Marko's uit Burgum georganiseerde bingo zal plaatsvinden op vrijdag 16 maart vanaf 20.00 uur.

Veel buurtbewoners, drumbandleden en hele families weten de weg te vinden naar de gezellige avond. Daarnaast zijn er ook veel mooie prijzen die het goed doen bij het publiek. Door vrijgevige sponsoren kan een wisselend aanbod van prijzen worden gewonnen. Van waardebonnen voor speelgoed, de grootste internetwinkel, de bios coop tot dinerbonnen. Er zijn ook handige elektronische keukenhulpjes. Er wordt gespeeld in tien rondes. Een boekje kost 8,50 euro. Dit is inclusief consumptiemuntje.

Pannenkoekdag

DRACHTEN - Tijdens nationale pannenkoekdag wil 'Tegearre' mensen samen brengen om elkaar te ontmoeten. 'Tegearre' nodigt iedereen uit om samen pannenkoeken te eten tijdens Pannenkoekdag op vrijdag 16 maart vanaf 15.00 uur in het Trefpunt de Kouwe (Vogelweide 5, Drachten). Ieder jaar wordt nationale Pannenkoekdag georganiseerd om jong en oud bijelkaar te brengen. Informatie: www.tegearreinsmallingerland.nl