Het F1 kampioensteam van Wêz 
Handich, dat ongeslagen de 
competitie afwerkte.
Het F1 kampioensteam van Wêz Handich, dat ongeslagen de competitie afwerkte. Foto: Ingezonden

Korfbalkampioenen Wêz Handich/DOW

ROTTEVALLE - Twee jeugdteams van korfbalvereniging Wêz Handich uit Rottevalle hebben het kampioenschap binnengehaald. Zowel de F1 als de D1 werden met een ongeslagen status kampioen.

Beide teams speelden slechts één keer gelijk, voor de rest werd alles op overtuigende wijze gewonnen. Deze beide teams werden afgelopen veldseizoen ook al ongeslagen kampioen en zetten deze lijn in de zaal gewoon voort. Zowaar een prestatie van formaat.

Op de foto het team van F1. Staand v.l.n.r.: Anik McCallum, Jildert Jan de Meer, trainsters Betty Jansma, Moniek Heddema en Nynke Bargerbos.

Voor v.l.n.r.: Hieke Veenstra, Ynthe Weening, Yfke Doetjes, Nynke Doetjes, Laura Rozema, Naomi de Boer en Marrit Bol.

Ook het vierde combinatieteam van Wêz Handich/DOW (Rottevalle/Eastermar) werd kampioen in de zaalcompetitie. Zij wisten alle wedstrijden in winst om te zetten en lieten hierdoor de concurrentie ver achter zich.

Tenslotte wist het Midweekteam van Wêz Handich/DOW ook de, zo felbegeerde, titel binnen te slepen. Het Midweekteam moest maar één verliespartij toestaan, voor de rest werden alle wedstrijden gewonnen.

"Wil jij ook lid worden van één van de gezelligste korfbalverenigingen van Friesland, kijk dan even op website, www.wezhandich.nl, voor meer informatie."