FITRUN Drachten

DRACHTEN - Op zondagochtend 25 maart 2018 organiseren scholen van OSG Singelland (uit rachten, Burgum en Surhuisterveen) in samenwerking met atletiekvereniging Impala een FITRUN op de atletiekbaan in Drachten.

De hele opbrengst is bestemd voor de Stichting KWF Alpe d'Huzes. Het Singelland-scholenteam, bestaande uit docenten, leerlingen en ouders, gaat op donderdag 7 juni hardlopend meedoen aan de beklimming van de Alpe d'Huzes in Frankrijk. De FITRUN bestaat uit een loopcircuit op de atletiekbaan in Drachten, afgewisseld met kracht-, conditie- en coördinatieonderdelen. Trainers van atletiekvereniging Impala uit Drachten begeleiden de FITRUN. De start is voor kinderen tot en met 12 jaar om 10.00 uur (en duurt 30 minuten) en voor jeugdigen en volwassenen om 11.00 uur en duurt 60 minuten. De inleg bedraagt € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 5,00 voor volwassenen en jeugdigen vanaf 13 jaar.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich laten sponsoren. De drie kinderen met het meeste sponsorgeld krijgen een tas met leuke artikelen en cadeaubonnen van winkels en restaurants in Drachten. Meer inleggen mag natuurlijk altijd, ten bate van het goede doel. Zowel voorinschrijven als inschrijven ter plaatse kan. Ook zijn er versnaperingen te koop, waarbij alles ten bate is van het goede doel.
Inschrijven: https://goo.gl/forms/RGY75CCidPZaCab03. Scan de QR-code. En ter plaatse op de dag zelf.