Joke Bleijerveld ontzorgt klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en financiële diensten.
Joke Bleijerveld ontzorgt klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en financiële diensten. Foto: Actief Media

Joke Bleijerveld, ook bij hypotheekadvies

DOKKUM - Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld in Dokkum is specialist in financiële dienstverlening, belastingzaken, verzekeringen én hypotheken. "Dat laatste vergeten mensen wel eens", zegt Bleijerveld. "Ook daarin geef ik doordacht en weloverwogen advies."

"Contact met klanten vind ik belangrijk", vertelt Bleijerveld in haar net verbouwde kantoor in het bedrijvencomplex aan de Hendoweg 3 in Dokkum (unit 12b). Op 1 januari kwam parttimer Mariet Groen in vaste dienst. "Ik heb het elf jaar alleen gedaan, maar er kwam steeds meer werk." Voor ongestoorde gesprekken met klanten werd een aparte ruimte gecreëerd, afgescheiden door een glazen, geluiddichte wand.
Korte lijnen en een zorgvuldige werkwijze blijven het kenmerk van dit assurantiekantoor. "Willen mensen een hypotheek af- of oversluiten, dan vind ik het belangrijk alle wensen en mogelijkheden zorgvuldig te bespreken. Financiële beslissingen hebben een grote invloed op het leven. Dat vraagt tijd."

Na een inventariserend gesprek stelt Bleijerveld een advies op. "Met niet alleen aandacht voor de huidige, maar ook voor de toekomstige situatie. Wat betekent de hypotheek als je arbeidsongeschikt wordt of in de ww komt? Wat zijn de gevolgen bij pensionering of overlijden?" Uitleg geven vindt ze één van de mooiste kanten van haar werk: "Duidelijkheid scheppen, uitzoeken wat het beste voor de klant is en toelichten waarom." De klant geheel ontzorgen is een optie. "Ik ben een volledig onafhankelijk hypotheek adviseur", zegt Joke. "Voor de voordeligste hypotheek kan ik bij tal van banken en verzekeraars terecht."

Meer info: www.jokebleijerveld.nl | Hendoweg 3 / 12b in Dokkum | 0519-220938