De prijswinnaars van het bowltoernooi in Drachten.
De prijswinnaars van het bowltoernooi in Drachten. Foto: Ingezonden

Bowlvereniging Smallingerland de beste

DRACHTEN - Het is BowlverenIging Smallingerland gelukt om weer eerste te worden op het bowltoernooi, dat is gehouden op 27 februari.

Aan het toernooi werd deelgenomen door twintig teams van elk drie personen die om de prijzen streden. De wedstrijdleiding was in handen van Enne de Haan, lid van de Bowlvereniging Smallingerland. De deelnemers waren zeer tevreden over de organisatie.

De eerste prijs was voor het team van Drachten dat bestond uit de spelers Jan Dooper, Willem Oosterhuis en Marga Huisman.

De tweede prijs was voor Warffum met de spelers Jan Boonstra, Jan Lamein en Klaas Nevels. De derde prijs ging naar Apeldoorn met de spelers Lies Berlemon, Wim Lubbers en Annie Hakvoort.

De bowlers spelen van september tot en met mei. Een lidmaatschap biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de interne competitie, interne toernooien en regiotoernooien in Noord-Nederland. Al het speelmateriaal is op de club aanwezig. De bowlers moet wel zelf zorgen voor sportschoenen met gladde zool.

Kennismaken met deze sport kan in sporthal De Drait aan de Dollard 125 in Drachten. Bowlen is niet alleen voor groepen, maar ook individueel kunt u kennismaken met deze bowlsport.