Toaniel 'Harkjemar'

HARKEMA - Toanielferiening 'Harkjemar' spilet saterdei 10 maart en freed en saterdei 16 en 17 maart it stik 'Deiwurk by jûntiid'. In wille-stik mei ûngewoane situaasjes, spile troch seis froulju en ien man (jo sille de man mar wêze). Elts is fan herte wolkom yn de Boemerang, Reitsmastrjitte 35, Harkema, om 20.00 oere. Kaarten yn foarferkeap by it Postwinkeltsje.

Pianoconcert

ALDTSJERK - Op zaterdag 10 maart om 20.00 uur geven de pianisten Valentina Tóth en Lucas van der Vegt samen een concert in Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan de Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk. Op twee piano's brengen zij onder andere werken ten gehore van Rachmaninov, Shostakovich en Dohná nyi. De toegang bedraagt € 15,- en voor kinderen tot en met twaalf jaar € 5,-.

Timzingt

URETERP - Op donderdagavond 8 maart zal cabaretier en liedjeszanger Timzingt om 20.00 uur optreden in Ureterp. De avond, georganiseerd door de ChristenUnie Opsterland, staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. De toegang is vrij. De locatie is Autobedrijf Willem Baron aan De Gilden 1.