Hamid Asghari repareert een jas. Hij maakt alleen gebruik van de beste apparatuur en materialen.
Hamid Asghari repareert een jas. Hij maakt alleen gebruik van de beste apparatuur en materialen. Foto: Actief Media

Asghari opent vestiging in Burgum

BURGUM - Sinds twee weken heeft Kledingreparatie Asghari een nieuwe vestiging aan de Schoolstraat in Burgum. Dit is de tweede vestiging van het bedrijf, ondernemer Hamid Asghari heeft ook een kledingreparatiebedrijf in Dokkum.

Kledingreparatie Asghari verzorgt alle soorten kledingreparaties, zoals reparatie van gaatjes, scheuren en naden, het inzetten van nieuwe ritsen en het aanzetten van (druk)knopen. Uiteraard kunt u er ook terecht voor verstelwerkzaamheden zoals het langer of korter maken of innemen of uitleggen van kledingstukken. Reparaties zijn binnen een week klaar.

"Met jaren ervaring kunnen wij alle soorten materialen verwerken, of het nu gaat om textiel, suède, bont, leer, tricot, dikke of dunne stoffen. Wij beschikken over professionele apparatuur, waardoor het verwerken van alle soorten materialen gemakkelijk gaat", geeft Asghari aan. "Bovendien maken wij altijd gebruik van de beste materialen; sterke garen, ritsen van hoge kwaliteit en fijne stoffen."

De kleermakers passen niet alleen bestaande kleding aan. Het is ook mogelijk om kleding na te laten maken. Daarnaast is Kledingreparatie Asghari een specialist in maatpakken. Naast kleding kunnen ook gordijnen en tenten op maat worden gemaakt.

Hamid Asghari legt u graag uit wat er allemaal mogelijk is. Bezoek de winkel op Schoolstraat 4 in Burgum of bel voor meer informatie:
06 - 84469113.