Dalton Dokkum Rijbewijskeuring

DOKKUM - Dalton Dokkum, OSG Piter Jelles, start na de zomervakantie definitief met bovenbouw havo. Naast instroom in klas 1 is ook zij-instroom in de bovenbouw havo mogelijk bij Dalton Dokkum.

Na de zomervakantie biedt Dalton Dokkum, school van OSG Piter Jelles, naast de onderbouw havo ook de bovenbouw havo aan.

Eerder werd al bekend dat leerlingen die vanuit het basisonderwijs instromen in klas 1, niet meer na de onderbouw hoeven over te stappen naar een andere school, maar de volledige havo-opleiding op Dalton Dokkum kunnen volgen en het diploma kunnen halen.

Naast de instroom in klas 1, is nu ook instroom in hogere leerjaren en in de bovenbouw definitief mogelijk vanaf volgend schooljaar.
DRACHTEN - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 5 maart, 19 maart en 16 april terecht op het spreekuur in De Brede School De Drait, Flevo 190 in Drachten. Schikt de datum niet, dan zijn er andere mogelijkheden in de regio.

Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088-2323300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

Maak afspraak op tijd

Geadviseerd wordt om tenminste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.