Belangrijke winst Be Quick Dokkum

DOKKUM - Be Quick Dokkum heeft zaterdag een belangrijke winst behaald tegen Blauw Wit '34. Na een 0-0 ruststand werd het al vroeg in de tweede helft 1-0.

Vooral op basis van de tweede helft was de winst van de Dokkumer voetballers verdiend. Be Quick is, met zeven punten uit drie wedstrijden, bezig aan een sterke serie en heeft weer aansluiting met de middenmoot in de eerste klasse. Na de rust kwam Be Quick prima uit de startblokken. Na drie minuten viel de enige treffer van de wedstrijd. Rudolf Banga kwam op rechts goed door en zijn prima voorzet werd fraai ingekopt door aanvoerder Folkert van Dongera: 1-0.

Rudolf Banga miste daarna nog een strafschop voor Be Quick Dokkum. Zaterdag speelt Be Quick thuis voor de beker tegen Drenthina.