Kruidenavond of cursus KrûdWiizer

NOARDBURGUM - KrûdWiizer, de Praktijk voor Kruiden en Natuurlijke Gezondheid in Noardburgum, start het voorjaar met een aantal interessante kruidenavonden en cursussen. Kruidenvakvrouw Tjitske Postma leert cursisten dit seizoen alles over kruiden, planten en de invloed van de maan.

Van maart tot en met juni organiseert Tjitske Postma kruidenavonden. "We gaan kruiden ervaren, bespreken, voelen en kijken. Ook gaan we ermee mediteren of iets leuks of lekkers maken. Er is elke keer een ander thema", vertelt de kruidenvakvrouw.

Opgeven kan per avond of meteen voor de hele serie. De avonden vinden plaats op een aantal dinsdagen van 19.30 tot 21.30 uur: 13 en 27 maart, 10 en 24 april, 8 en 22 mei, 5 en 19 juni.

Cursusdag: Energie van de maan

Op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 geeft Tjitske de cursus Energie van de maan. "Tijdens deze avond vertel ik van alles over de stand van de maan en hoe jij die in jouw voordeel kunt gebruiken. De stand van de maan beïnvloedt namelijk het groeien van kruiden én de emoties van de mens. We gaan opnieuw het ritme van de natuur ontdekken, zodat je vol kennis aan het nieuwe seizoen begint", legt Tjitske enthousiast uit.

"Tijdens de cursusdag kom je te weten wanneer je het beste met een dieet kunt beginnen, wat het beste moment is om de ramen te zemen, op welke dag je de boekhouding kunt doen, wanneer je bomen kunt snoeien, planten water kunt geven en wanneer je het beste kunt stekken, zaaien en oogsten", belooft Tjitske.

Cursusdag: Signatuurleer

Op zaterdag 31 maart van 10.00 tot 16.00 uur geeft de kruidenvakvrouw de cursus Signatuurleer.
Smidspaed 7 in Noardburgum | www.krudwiizer.nl