't Fean'58 neemt koppositie weer over

SURHUISTERVEEN – 't Fean '58 had zaterdag het vizier niet op scherp. In de thuiswedstrijd tegen middenmoter Grijpskerk werd het een 0-0 gelijkspel. De Feansters namen de koppositie wel weer over van Leovardia, dat niet speelde.

Het trainersduo Mark Bosma en Minno van der Werff was na afloop dan ook behoorlijk teleurgesteld. "Zoveel kansen, maar ze worden niet benut. Je laat hier gewoon de punten liggen", baalde Mark Bosma. De eerste helft gebeurde er vrijwel niets. In tegenstelling tot de eerste helft was het tweede gedeelte een stuk levendiger. "In de rust hebben we erop aangedrongen meer de vleugels te gebruiken en op die manier druk te zetten", liet Minno van der Werff weten. En dat werkte, de druk kwam er steeds meer. Het leverde wel kansen, maar geen doelpunten op.