Winst waterpoloheren DraGor

ENSCHEDE - Na de overwinning van afgelopen week stond voor de waterpoloheren van DraGor uit Drachten een uitwedstrijd op de planning tegen EZC 1. Die wedstrijd werd gewonnen.

Met een tussenstand van 4-4 begon DraGor aan de tweede periode. Die leverde winst op. In de derde en begin vierde periode kon deze voorsprong uitgebreid worden. Met mooie goals van onder andere Gerlof Huntelerslag en Jelmer Groen stond met nog twee minuten te spelen een tussenstand van 7-12 op het scorebord. In de laatste paar minuten verslapte de focus, zodat EZC nog terug kon komen naar 9-12. Doelpunten: Magchiel Groen 3, Gerlof Huntelerslag, Johan de Haan, Jelmer Groen en Mitchell van den Adel allen 2, Allard de Vries 1. Zaterdag staat er vanaf 18.50 uur een thuiswedstrijd op de planning tegen Proteus.