Knuffel spreekuur

BURGUM - Op woensdag 7 maart is van 14.30 tot 15.30 uur een gratis 'upgrade je knuffel'-spreekuur in de bibliotheek van Burgum.

Heb je een oude knuffel die een upgrade nodig heeft? Neem hem mee. "We geven hem bijvoorbeeld nieuwe poten of extra ogen van andere dieren. Misschien wel met LED-lampjes". Deze workshop is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 4 jaar. Schrijf je in via het inschrijfformulier op www.dbieb.nl.

Peutermuziek

DRACHTEN - Binnenkort start de voorjaarscursus 'Muziek op Schoot' in Drachten. De cursus bestaat uit zes lessen en is een muzikale ontdekkingstocht voor kinderen van 1 tot 4 jaar met een ouder/verzorger. De lessen worden gegeven op vrijdag bij de Naturij in Drachten.

Ze bestaan uit samen vertrouwde liedjes zingen, nieuwe liedjes leren en muzikale spelletjes doen die passen bij het dagelijkse leven van kinderen. Uitdagende materialen zorgen voor de nodige prikkels om de ontwikkeling, fantasie en enthousiasme van de kinderen te stimuleren. Kleine instrumenten geven extra kleur aan deze vrolijke cursus.
Meer informatie en opgave via
www.muziekcompleet.nl.