Het team van Mezutec staat u graag te woord op de Huishoudbeurs. V.l.n.r. Jelle Booi, Bernard Lensink en Nol Kuijpers.
Het team van Mezutec staat u graag te woord op de Huishoudbeurs. V.l.n.r. Jelle Booi, Bernard Lensink en Nol Kuijpers. Foto: Ingezonden foto

Ontmoet Mezutec op de Huishoudbeurs

DRACHTEN - Nog tot en met zondag 25 februari is Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. te vinden op de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Mezutec gaf twee verwenarrangementen voor de beurs weg op haar Facebookpagina. Deze werden gewonnen door Lidy Klein Gunnewiek uit Holsloot. Kom ook kennismaken bij stand 01.158 in hal 1 en ontdek de voordelen van een waterontharder.

"Onze ontharders filteren kalk, magnesium en andere vervuilers uit het water, direct na installatie", legt Jelle Booi, directeur van Mezutec, uit. Klachten als eczeem, een droge, jeukende huid, psoriasis en roos kunnen verminderen doordat het water zachter wordt. Daarnaast zorgt het zachte water er ook voor dat men minder hoeft schoon te maken; kalkaanslag blijft immers uit. Dat is goed te merken bij douchewanden en tegels. Ook de was blijft zachter, er is minder wasmiddel nodig en de levensduur van apparatuur wordt verlengd.

"Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit, op basis van de thuissituatie van de klant. Op deze manier kunnen we goed rekening houden met de situatie ter plekke. Waterontharders hebben weinig onderhoud nodig. Maar ook dat kunnen wij uit handen nemen met een onderhoudscontract."
Wie nu een ontharder koopt, krijgt bovendien een gratis winterpakket met een aantal praktische producten en lekkernijen om de winter comfortabel door te komen. Neem gerust contact op voor een gratis, vrijblijvend advies; bel 0512-544101 of kom langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten. www.mezutec.nl