Crowdfunding Drachtster Boys

DRACHTEN - De Drachtster zaalvrouwen, uitkomend in de Eredivisie, organiseren dit jaar het European Women`s Futsal Tournament, een zaalvoetbaltoernooi waar de zes beste landskampioenen uit Europa aan mee doen.

Om dit toernooi te kunnen organiseren is veel geld nodig. Er zijn in Drachten en omgeving te weinig bedrijven die dit evenement willen sponsoren, daarom doen de Drachtster vrouwen een beroep op de inwoners van Drachten en omstreken. Ze houden een crowdfundingactie met het verzoek tien euro te doneren om de organisatie van het toernooi in maart mogelijk te maken. Er worden onder diegenen die tien euro (of meer) doneren honderd passepartoutkaarten verloot ter waarde van 17,50 euro. Help mee het European Women's Futsal Tournament 2018 in Drachten mogelijk te maken en stort 10 euro op bankrekening NL97RABO 0309001412, ten name van Drachtster Boys, onder vermelding van donatie EUROwft2018. Deze actie loopt tot zondag 25 februari.

Buitenpost wint

BUITENPOST - VV Buitenpost heeft zaterdag met 3-1 van VV Balk gewonnen en staat stevig aan kop in de eerste klasse.

Rudmer Loonstra scoorde op twee belangrijke momenten: vrijwel direct na het eerste fluitsignaal en op slag van rust. Rolf Dijk maakte vroeg in de tweede helft de derde treffer voor Buitenpost.