CVVO laat zich verrassen door ONT: 2-1

OPEINDE - De voetballers van CVVO (Lemmer) dachten op basis van de ranglijst het in Opeinde op hun slofjes af te kunnen. Maar een gemotiveerd ONT won met 2-1 van de nummer drie.

Het begon voortvarend voor ONT. Na vier minuten was het al 1-0. Wytze Pilat scoorde uit een voorzet van Joeke de Vries. De 2-0 viel in de zevenendertigste minuut. Opnieuw stond Joeke de Vries aan de basis, nu doelpuntte Otto Kooi. In de tweede helft kwam CVVO al snel op 2-1. Voor de toeschouwers ontvouwde zich een boeiend duel. CVVO ging op jacht naar de gelijkmaker en ONT wilde meer afstand nemen. Maar het bleef bij 2-1 en ONT kon drie belangrijke punten bijschrijven. ONT-trainer Uilke Damstra was uiteraard in zijn nopjes met de overwinning: "Dit is een prachtige, zwaar bevochten overwinning op basis van teamdiscipline, hard werken als collectief, tegenstander ontregelen. Iedereen heeft zijn bijdrage geleverd en hier waren we wel aan toe."