Denk mee over nieuwe sporthal

BURGUM - Belangstellenden kunnen woensdag 21 februari (weer) meepraten over de toekomst van de nieuwe sporthal in Burgum. Dit keer in het Máxima Centrum, Prins Bernhardstraat 1a in Burgum, vanaf 20.00 uur.

"De inventarisatie is bijna rond, dus dit is het moment om nog wensen en ideeën kenbaar te maken. We willen tijdens deze avond graag input over de volgende onderwerpen: sportcafé, bouwkundig, omgeving, duurzaamheid en Innovatie", meldt voorzitter Piet Herder van de voorbereidingsgroep.
"De nieuwe Westermar moet een ontmoetingsplek worden voor jong en oud, met sport in competitief en recreatief verband, als deelnemer en als toeschouwer. Met een centrale rol voor het sportcafé. Dat moet zich inzetten voor gezondheid. De sporthal moet ook geschikt zijn voor culturele doeleinden, zoals een popconcert of een toneelvoorstelling", meldt Herder.

Voedselbank-actie

DAMWALD - Leden van Sociaal Links (samenwerkende politieke partij van GrienLinks, PvdA en sympathisanten van de SP in Dantumadiel) hebben zaterdag een actie gehouden voor de voedselbank, in het winkelcentrum van Damwâld. De actie leverde 25 grote dozen op, gevuld met bruine bonen, koffie, thee, macaroni en nog veel meer.