Springen Set 'm op

UTRECHT - Het jeugdspringteam van Set'm op Augustinusga deed zaterdag mee aan de springwedstrijd in Utrecht. Deze wedstrijd is onderdeel van een competitie van twee in totaal, waarvan de tweede dubbel meetelt.

De airtrack was goed voorbereid en het team behaalde op dit toestel de vijfde plaats. Voor de plankoline-kast was het team wat gespannen maar zij scoorden genoeg punten om op de derde plaats te eindigen.

Forse zege DraGor

ASSEN - De waterpoloheren van WSG DraGor uit Drachten moesten zaterdag aantreden tegen hekkensluiter Aqua'68 uit Assen en wonnen afgetekend.

Na een voortvarende start was de wedstrijd na de eerste periode al gespeeld met een 0-7 voorsprong. Het tempo aan de kant van DraGor bleef nagenoeg de hele wedstrijd hoog, waardoor er een ruime zege van 3-20 aan het einde van de wedstrijd op het scorebord stond. Uitblinker en topscorer was Allard de Vries. Daarnaast was er een prima rol weggelegd voor debutant Casper Reijneker, die een solide wedstrijd speelde.

Doelpunten: Allard de Vries 7, Magchiel Groen 6, Johan de Haan 4, Mitchell van den Adel, Coen Bakker en Gerlof Huntelerslag. Zaterdag speelt DraGor thuis tegen Neptunia uit Sneek om 20.00 uur.