Zwak begin nekt ONT in Joure

JOURE - Na twintig minuten spelen stond er 2-0 op het scorebord, maar 4-0 had ook niet misstaan. ONT herpakte zich daarna wel tegen een te frivool spelend SC Joure, maar verder dan de aansluitingsreffer kwamen de bezoekers niet. Het bleef bij een 2-1 einduitslag.

ONT liet zich vanaf de aftrap overvleugelen door SC Joure. Dus stond er na twintig minuten een 2-0 stand op het scorebord. Maar dat had dus ook 4-0 kunnen zijn. De thuisclub nam daarna gas terug. ONT kreeg voor rust één kans, maar de kopbal van Dion Smits trof geen doel.

In de tweede helft was er eigenlijk maar één partij die voetbalde en dat was ONT. Maar de aansluitingstreffer viel laat. Dennis Bakker doelpuntte op aangeven van Joeke de Vries. En daar bleef het bij.