Kamerconcert

DAMWALD - Op vrijdag 16 februari wordt om 20.00 uur aan de T.E. Teunisenwei 48 in Damwâld een kamerconcert gehouden, waarin sonates van Schubert, Beethoven, Zwaag en Sarasate zullen worden uitgevoerd.

Uitvoerenden zijn Robert Poortinga en Meri Khojayan. Sinds enkele jaren vormen zij een duo en spelen zij het uitgebreide muziekrepertoire voor piano en viool. Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen is reserveren gewenst. Tel.: 0511-423219.

Concert Karmel

DRACHTEN - Zondag 11 februari is er om 15.00 uur een NNO Concert met Sergei Bolotny, viool & Keiko Sakuma, piano in het Karmelklooster aan de Burgemeester Wuiteweg in Drachten.

Het duo zorgt voor een middag heerlijke klassieke muziek. Sergei Bolotny studeert in Kiev en Wenen onder andere kamermuziek bij het Altenberg trio. Sinds jaren is hij plaatsvervangend tweede concertmeester bij het Noord Nederlands Orkest. Keiko Sakuma begint met haar pianolessen in Tokyo, maar studeert vanaf 2004 in Salzburg en Wenen. Daar slaagt ze in 2009 voor het speciale examen kamermuziek. Entree: € 17,50 Vrienden NNO € 15,- Jongeren € 8,-