Pianist Ullman in Glinstra State

BURGUM - Pianist Alexander Ullman geeft zaterdag 17 februari een concert in Glinstra State in Burgum. Hij speelt pianowerken van Liszt, Tsjaikovski en Stravin sky.

De Kunstkring Hardegarijp heeft sinds 2008 de eer om de eerste prijswinnaar van het driejaarlijkse Internationale Franz Liszt Pianoconcours te mogen verwelkomen. Op 21 oktober 2017 won Alexander Ullman (1991, Verenigd Koninkrijk) de eerste prijs tijdens het elfde Internationale Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Hij ontving zijn prijs in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. De aanvang is 20.00 uur. Entree: € 20. Reserveren: 06-53159286 of www.kunstkringhardegarijp.nl.

Noflike Jûn

HURDEGARYP - Op zaterdag 10 februari zal de Noflike Jûn plaats- vinden in it Maskelyn in Hurdegaryp. Artiesten, groepen en bands als Djoekboks, Challenge, Wodkapel, Smartlappenkoor, #Tag, The Cube, Anno van der Werf met leerlingen, Jazzdance, presentatie theaterles van Sander Kalsbeek, @Hok en anderen zullen van zich laten zien en horen op een aantal podia van it Maskelyn. Gratis entree, zaal open vanaf 19.30 uur.