D66 Tytsjerksteradiel neemt deel aan verkiezingen

BURGUM - De politieke partij D66 doet voor het eerst in acht jaar weer mee aan de raadsverkiezingen in Tytsjerksteradiel op 21 maart. Erwin Duursma is lijsttrekker. De overige kandidaten zijn Theo Jansma, Wiebe Kobus, Ypie Duursma-Groenewoud, Elise Boltjes en Anne Hekkema.

Het verkiezingsprogramma heeft als motto 'Samen werken aan een vitale mienskip'. "Belangrijke uitgangspunten zijn: goede zorg/gezondheid, onderwijs en wonen. Belangrijke ingrediƫnten voor een vitale mienskip. We hebben een kundig en energiek team samengesteld van mensen met diverse achtergronden en hart voor de regio. Samen gaan we voor een vitaal en open Tytsjerksteradiel", zegt lijsttrekker Erwin Duursma.

"We gaan voor een gemeente die durft te vernieuwen, een gemeente die luistert en de moed heeft te investeren in initiatieven van burgers, en de burger inspraak geeft. Wij zien burgers als onze klanten", sluit de D66-ijsttrekker af.
Het verkiezingsprogramma is te vinden op de website van D66 Tytsjerksteradiel. "Niet een vastomlijnd programma, maar meer een toekomstvisie, die we samen met burgers, ondernemers en overige partijen vorm willen geven", meldt Duursma.