ONT niet als herboren uit de winterstop

OPEINDE - De doelpunten vielen zaterdag als rijpe appels van de boom. Maar de meeste appels werden door S.C. Stiens opgeraapt. ONT hoopte op een goede herstart van de competitie. Het werd een kansloze nederlaag tegen een veel beter S.C. Stiens.

Een aardige oefencampagne is geen garantie voor succes in de competitie. ONT won drie oefenwedstrijden met goed spel, maar daar was tegen S.C. Stiens niets van te zien. De tegenstander was gewoon een maatje te groot. ONT vergat in de eerste minuut te scoren, de bezoekers deden dat na drie minuten wel. Een gemakkelijk spelend S.C. Stiens ging de rust in met een 1-3 voorsprong. Na rust werd het 1-4, waarna ONT iets dichterbij kwam met een tweede doelpunt. Uiteindelijk werd het 3-5. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen SC Joure om 14.30 uur.