TFS pakt verdiende punten in eigen huis

HOUTIGEHAGE – De korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie hadden weinig moeite met WWC uit Mantgum.

Direct werd door TFS een 5-0 voorsprong genoteerd. De angel van WWC werd uit het team gehaald door het prima verdedigende werk van TFS. Hierdoor konden de groenhemden mooie aanvallen opzetten wat werd beloond met veertien doelpunten in de eerste helft tegenover vier van WWC.
In de tweede helft hield TFS keurig het gat van tien punten intact. Even werd zelfs het verschil nog twaalf doelpunten door Willem Visser: 17-5. Met nog een aantal mooie uitgespeelde kansen wisten Jildou van der Vee en Wiltsje Siderius het doelpuntensaldo uit te breiden. In de laatste seconden versierde Monique Postma nog een vrije bal en rondde deze ook af: eindstand 24-13.