Thús Wonen en Stichting Present

DOKKUM - Woningcorporatie Thús Wonen en Stichting Present Noordoost Friesland hebben op 18 januari een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Stichting Present wil een brug slaan tussen (groepen) mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Vrijwilligers van Stichting Present Noordoost Friesland krijgen bij projecten in of om woningen van Thús Wonen ondersteuning van de woningcorporatie. Stichting Present gaat dan aan de slag bij huurders die dit zelf niet meer kunnen vanwege gezondheidsredenen of omdat ze niet over de financiële middelen beschikken én geen netwerk van familie of kennissen hebben die hen kunnen helpen. Thús Wonen is de samenwerking aangegaan om bij te dragen aan de leefbaarheid voor de huurder en van de wijk.

Tanden bleken op natuurlijke basis

DRACHTEN - "Top-Smile is dé specialist in het bleken van tanden op natuurlijke basis (peroxidevrij). Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen. Daarnaast komt de bleekgel de mondflora ten goede: het vermindert namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen. Wij zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Zij zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege de perfecte resultaten. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een stralende, natuurlijke, witte glimlach, met scherpe tarieven en waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat."
www.top-smile.nl

Glimlach cadeau

GARYP - Salon 1864 (voorheen Special Care) werkt net als vorig jaar mee aan de stichting 'Geef een glimlach cadeau'. Eigenaresse Loes Bontekoe geeft meerdere dames met kanker een gratis verwenmoment (gezichtsbehandeling aangepast aan de extreem gevoelige huid die onder behandeling staat of heeft gestaan). Doel is 5 tot 10 gratis behandelingen weg te geven aan dames die het verdienen even te genieten, aldus Loes. De actie duurt de hele maand februari. Ken of ben je iemand die zo'n verwenmoment verdient? Geef je dan op via www.geefeenglimlachcadeau.nl of info@salon1864.nl.

Boot Holland

LEEUWARDEN - Een gemoedelijke sfeer, veel stalen motorboten en een groot aanbod noviteiten. Daar kunnen bezoekers van Boot Holland 2018 op rekenen. Het aanstaande watersportseizoen ontvouwt zich van 9 tot en met 14 februari in het WTC Expo Leeuwarden.

Kijken, meedoen en ervaren: watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de beurs. Met als drijvende kracht de boten - heel veel boten. En ook motoren, vaarinnovaties, bootaccessoires en de laatste trends in waterrecreatie en funsports.
Nieuw dit jaar is het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV's, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra. Onderdeel van dit plein is ook het Funpaviljoen met een groot waterbassin, waar je kennis kunt maken met funsporten als kiten en suppen.

Revalidatie online

BEETSTERZWAAG - Alle patiënten van Revalidatie Friesland hebben vanaf maandag 22 januari toegang tot MijnRevalidatieFriesland. Een online omgeving die patiënten veilig inzicht geeft in eigen medische gegevens.

Waar men eenvoudig afspraken inziet en verstrekte informatie naleest. Zo kunnen patiënten zich nog beter voorbereiden op de revalidatiebehandeling en zelf regie nemen. MijnRevalidatieFriesland geeft patiënten vooral inzage en overzicht. Maar het is ook mogelijk om vragen te stellen, persoonlijke aantekeningen te maken en vragenlijsten in te vullen, meldt Revalidatie Friesland.