V.l.n.r. Jan de Vries, Gerard van der Ploeg en Jan Tabak. Nanne van der Veen ontbreekt op de foto, maar sinds januari werken zij als vier eigenaren samen bij Apuls Cijfers en Advies.
V.l.n.r. Jan de Vries, Gerard van der Ploeg en Jan Tabak. Nanne van der Veen ontbreekt op de foto, maar sinds januari werken zij als vier eigenaren samen bij Apuls Cijfers en Advies. Foto: Actief Media

Nog meer expertise bij Apuls Cijfers en Advies in Burgum

BURGUM - Apuls Cijfers en Advies uit Burgum en administratiekantoor Nort B.V. uit Drachten werken samen sinds 1 januari. "Onze kantoren sluiten goed bij elkaar aan", zegt Jan Tabak, samen met Jan de Vries eigenaar van Nort B.V. "Er zijn veel overeenkomsten, zowel qua werkzaamheden als visie. We versterken elkaar."

De twee bedrijven gaan werken vanuit het kantoor van Apuls in Burgum, onder de naam Apuls Cijfers en Advies.

Jan de Vries en Jan Tabak, beiden accountant en ondernemer in hart en nieren, begonnen vier jaar geleden met Nort B.V. "We hadden twintig jaar ervaring in ons vakgebied. Het bleef kriebelen." Ze bouwden een goed lopend bedrijf op, dat zowel eenmansbedrijven als grote ondernemingen ontzorgt, begeleidt en adviseert bij financiële vraagstukken. "We zijn gespecialiseerd in aan- en verkopen van MKB-bedrijven en de ondersteuning van ondernemers bij het indienen van een goede financieringsaanvraag", vertelt Jan Tabak.

Nort B.V. was toe aan een volgende stap: groei. Een goede manier om dat te doen - ook voor andere bedrijven, vindt de accountant - is samenwerking zoeken. "Zo realiseer je sneller een sterke onderneming."

Apuls Cijfers en Advies gaat dus verder met vier eigenaren en totaal vijftien gemotiveerde medewerkers. "Klantenkring én werknemers sluiten naadloos bij elkaar aan", vertelt Gerard van der Ploeg, samen met Nanne van der Veen eigenaar van Apuls Cijfers en Advies. "Apuls biedt al meer dan twintig jaar fiscale en financiële diensten aan ondernemers in Friesland. Wij staan bekend om onze deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Als Registerbelastingadviseurs doen we de boekhouding, loonadministratie en jaarrekeningen voor het MKB. Daarnaast denken we mee met een ondernemer", vertelt Gerard van der Ploeg. "Advies vinden wij belangrijk. Onze klanten profiteren van onze bedrijfskennis en expertise op het gebied van belastingen, leningen, subsidies en juridische zaken."
Dat is precies zoals de accountants Jan de Vries en Jan Tabak er ook in staan. "Als u een boekhouder zoekt en een adviseur die gevraagd of ongevraagd met de ondernemer meedenkt, dan bent u bij Apuls aan het goede adres. Wij werken vanuit een persoonlijke benadering, met korte lijnen tussen klant en vaste adviseur. Ons motto is: 'Als het onze klant goed gaat, gaat het ons ook goed'."

Voor klanten verandert enkel dat hun contactpersoon nu is te vinden op de Mr. W.M.O. van Veenweg 8a in Burgum, in het kantoor dat nog meer kennis en expertise in huis kreeg.