Begin februari starten de groepscursussen Fries.
Begin februari starten de groepscursussen Fries. Foto: Ingezonden

Begin binnenkort met een cursus Fries

LEEUWARDEN - Bent u in Fryslân komen wonen en wilt u de taal kunnen verstaan? Of wilt u voor uw werk Fries kunnen spreken? "Is it tiid om it Frysk skriuwen yn 'e macht te krijen, folgje dan no in kursus Frysk."

Op 5, 6, en 7 februari starten er groepscursussen voor het verstaan, lezen, spreken en schrijven van het Fries. Een cursus bestaat uit tien lessen die wekelijks worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur. Geen tijd om een groepscursus te volgen, dan is de cursus 'Zelfstudie Fries met eduFrysk' voor u een prima alternatief. Op het digitale leerplatform eduFrysk vind je naast het lesmateriaal honderden teksten, liedjes, video's, interactieve oefeningen en educatieve games.
In 2018 is Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa en bestaat de Afûk 90 jaar. Dat viert de Afûk graag samen met u. Begin met een cursus en begroet uw gasten binnenkort in het Fries. Kom ook eens langs bij de Afûk boek- en kadowinkel aan de Boterhoek 3 in Leeuwarden. Kijk voor het cursusprogramma op afuk.frl, mail: kursus@afuk.nl of bel 058-2343079. Oant sjen!