Jelle Booi van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V.:
Jelle Booi van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V.: "Onthard water is goed voor de huid." Foto: Klaas Rozema

Mezutec zorgt voor fluweelzacht water

DRACHTEN - Veel mensen staan er niet bij stil, maar de kwaliteit van het leidingwater heeft veel invloed op het wooncomfort. Fluweelzacht, onthard water van een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. zorgt voor minder schoonmaakwerk en apparatuur die veel langer meegaat. Ook heeft het positieve effecten bij huidproblemen.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de voordelen van de waterontharder, merkt directeur Jelle Booi. En stuk voor stuk zijn ze erg tevreden. "Ik heb nog nooit een klant gehad die zei dat het apparaat niet aan de verwachting voldeed. De was blijft zachter en er is minder wasmiddel nodig. Tevens zorgt onthard water ervoor dat apparatuur langer mee gaat en minder vaak hoeft te worden schoongemaakt door het uitblijven van kalkaanslag."

Waterontharders filteren het water: "Kalk, magnesium en andere vervuilers worden eruit gehaald. Het zachte water dat overblijft, heeft diverse voordelen. Zo ontdekten wij per toeval dat het vaak een positief effect heeft op de huid. Uit de ervaringen van diverse klanten bleek namelijk dat klachten als een droge huid, eczeem en roos verdwenen." Wie nu een ontharder koopt, krijgt bovendien een gratis winterpakket met een aantal praktische producten en lekkernijen om de winter comfortabel door te komen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies; bel 0512-544101 of kom langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten (industrieterrein De Haven)." www.mezutec.nl