De Heideruters

TOLBERT - De Heideruters uit Harkema deden het goed op paardensportconcoursen. Donderdag reed Cristina van der Tuin naar Tolbert. Met Highflyer won ze een derde prijs in de klasse B. De combinatie kreeg 68,5 punten voor de rijstijl. Zaterdag was Henrica Bakker bij Indoor hartje Drenthe in Beilen. Samen met Time-out won ze de eerste prijs in de klasse Z. Dineke Veenstra kwam aan de start in Sonnega. Met Anjershof Peggy reed ze naar de derde prijs in de klasse L. Jayda Kailola startte Orchids Radja op hetzelfde concours. Deze combinatie werd eerste in de klasse Z.

Springwedstrijd

SONNEGA - Jan de Boer uit De Tike deed zondag mee aan een springwedstrijd in Sonnega. In de klasse M-springen behaalde hij met zijn pony Rocky B een eerste prijs. Jan rijdt voor LR/PC de Marruters uit Eastermar.

SC Kootstertille

TWIJZEL – SC Kootstertille oefende op het kunstgrasveld in Twijzel verdienstelijk tegen de gelijknamige derdeklasser. De nipte 3-2 nederlaag was voor de thuisclub echter een te riante beloning, want SC Kootstertille liet veel kansen onbenut.