Five Pack wint na sterke tweede helft

URETERP - Vrijdagavond speelde het eerste basketbalteam van Five Pack een thuiswedstrijd tegen Exercitia '73 uit Eelde. Het spel ging lange tijd gelijk op, maar Five Pack maakte in het laatste kwart het verschil: eindstand 76-64.

De wedstrijd begon flitsend voor de Ureterpers met een 7-2 voorsprong. Exercitia '73 slaagde er echter in om de stand weer gelijk te trekken. Ook in de tweede kwart bleef het een gelijkopgaande strijd. Exercitia '73 ging met een kleine voorsprong de rust in: 38-42. Na een donderspeech van coach Lennart Hoving startte Five Pack de tweede helft een stuk beter.
In het laatste kwart zorgde Raymond Krakou (totaal 18 punten) voor een boost en werd Lennart Hoving niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de grootste man van de wedstrijd. Met 25 punten nam hij zijn team op sleeptouw.