Wietse Kuipers voor de nieuwe showroom op een zichtlocatie aan de Skieding bij Surhuisterveen.
Wietse Kuipers voor de nieuwe showroom op een zichtlocatie aan de Skieding bij Surhuisterveen. Foto: ActiefMedia

Badkamerwarenhuis in Surhuisterveen biedt alles

Naam: Wietse Kuipers
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Opende
Mede-eigenaar van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen, een bedrijf met vier vestigingen in Nederland.

Wat doet uw bedrijf?

Badkamerwarenhuis verkoopt betaalbare badkamers in een moderne en tijdloze stijl. Vanaf april gaan we daarnaast, onder de noemer Cre8Kitchen, ook keukens verkopen; inclusief eventuele montage. Badkamerwarenhuis verhuist dan naar een nieuw pand op een mooie zichtlocatie in Surhuisterveen.

Waar bent u trots op?

Het meest trots ben ik op de manier waarop wij in een korte tijd zijn gegroeid. Binnen twee jaar groeien wij door naar een prachtig pand dat iedereen ziet die over de Skieding rijdt. We hebben een herkenbare naam die het goed doet in de regio Friesland en Groningen. Daarnaast ben ik trots op ons team specialisten.

Wat is uw stijl van leidinggeven?

Open, eerlijk en transparant. We doen het met elkaar. Ik ben niet meneer de directeur die er boven zit, maar we zijn één team dat gas geeft.

Wat is de grootste uitdaging?

In deze groeiende markt iedere klant optimaal bedienen. Vernieuwend blijven. Wij zijn een jong bedrijf met een jong team. Altijd op zoek naar de nieuwste trends. Niet alleen op het gebied van keukens en sanitair, maar ook op het gebied van montage. We willen dat zo klantvriendelijk mogelijk doen; met zo weinig mogelijk overlast en afval.
Daarnaast willen we met onze keukens een nieuw concept uitrollen, waarbij we je nieuwe keuken in 3D opbouwen in de winkel. Dus voor je de keuken hebt gekocht, kun je er al daadwerkelijk in rondlopen. Vernieuwend blijven, inspireren, beleving geven en ontzorgen zijn belangrijk voor ons. Twee volwaardige speciaalzaken onder een dak realiseren, dat is onze uitdaging.

Waar staat u over 5 jaar?

Iedereen weet dan de weg te vinden naar Surhuisterveen, waar onze twee speciaalzaken lopen als een geoliede machine. Badkamerwarenhuis/Cre8Kitchen heeft nu vier vestingen in Nederland: in Utrecht, Ede, Harderwijk en Surhuisterveen. Daarvan wil ik er met mijn compagnons vijftien maken.

Wat is uw ondernemerstip?

Ga niet achterover leunen bij een beetje succes. Alles draait om de klant die optimaal bediend wordt.