Kwaliteit van Podocentrum Van der Wijk

DRACHTEN – Ruim een kwart eeuw is familiebedrijf Podocentrum Van der Wijk actief in Drachten, Surhuisterveen, Gorredijk en Kollumerzwaag. "Wij streven in onze praktijk naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en werken nauw samen met diverse specialisten", vertelt Koos van der Wijk.

Het team bestaat uit zeven personen: praktijkmanager Ina van der Wijk, die ondersteund wordt door Janneke Klaver; drie registerpodologen: Koos van der Wijk, Hendrika van der Wijk (tevens medisch pedicure) en Aaltsje Soepboer; lab-technicus Marco van Kammen en Loes Zijlstra, medisch pedicure.

"De medisch pedicure behandelt onder andere eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels. Ze is gespecialiseerd in reumatische en diabetische voeten. Een registerpodoloog behandelt diverse houdingsklachten, bijvoorbeeld teen-, voorvoet- of hielklachten, maar ook rug-, schouder-, nek en hoofdpijnklachten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfs- en sportpodologie."

Klanten met een aanvullende verzekering kunnen hun behandeling of steunzolen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Bij Podocentrum Van der Wijk zijn ook op maat gemaakte slippers te verkrijgbaar, zodat men ook in de zomer de voeten een goede ondersteuning kan bieden.

www.podocentrumvanderwijk.nl