De Heideruters

DRACHTEN - Paardensportvereniging De Heideruters uit Harkema viel weer internationaal en nationaal in de prijzen.

Joke Bakker startte op het internationale concours CSI 1* Drachten. Met Ella's Choice reed ze donderdag naar de tweede prijs in de smal tour 1.20. Zaterdag had ze een pechbalkje in de barrage en werd ze vijftiende in dezelfde klasse.

Donderdag reed Cristina van der Tuin met Highflyer naar de derde prijs op het concours in Tolbert. De combinatie kreeg 66,5 rijstijlpunten. Zondag startte deze combinatie in Beilen en reed naar de elfde prijs met 72,5 rijstijlpunten.

Familie Van der Veen

De familie Van der Veen startte zaterdag op het concours in Franeker. Ylse van der Veen reed met Felice van Paemel naar de derde prijs in de klasse B. De combinatie kreeg 72 punten voor de rijstijl. Martin van der Veen reed met Blof naar een eerste en een tweede prijs in de klasse M. Lammert van der Veen behaalde met Caballero twee keer de eerste prijs in de klasse L.

Zondag kwam Dineke Veenstra aan de start bij de pony's op Indoor Franeker. Met Anjershof Peggy reed ze naar een eerste en tweede plaats in de klasse B. De combinatie kreeg twee keer 73 punten voor de rijstijl. Met haar pony Kitty had ze twee eerste prijzen in de klasse L.