ONT naar winst in nuttig oefenduel

OPEINDE - ONT won zaterdag een oefenwedstrijd van VV Drachten met 4-1 en daar was niets op af te dwingen.

De wedstrijd begon voor ONT voortvarend. Al in minuut één werd het 1-0. Hielke Knippels ontfutselde een verdediger de bal en scoorde. Na een half uur herhaalde Knippels wat hij ook in de eerste minuut deed. In de tweede helft nam ONT het heft meer in handen, maar in de zevenenvijftigste minuut scoorde Drachten de aansluitingstreffer door goalgetter Anton Vredevoort. Kort daarna bracht ONT de afstand weer op twee doelpunten. Jurjen Veenstra bracht de bal voor het doel waarna Oebele Twijnstra uit de kluts scoorde. De kers op de taart voor ONT was er acht minuten voor tijd. De pass van Freerk Veenstra was al geweldig, de aanname en de afronding door Dion Smits was bijna 'buitenaards'.