Zoon Renze en vader Geert voor het nieuwe kantoor op Weibuorren 63C. Inzet: Renze Blom aan het werk.
Zoon Renze en vader Geert voor het nieuwe kantoor op Weibuorren 63C. Inzet: Renze Blom aan het werk. Foto: Actief Media

Blom Administraties: nu ook vestiging in Ureterp!

Naam: Renze Blom
Leeftijd: 40 jaar
Woonplaats: Ureterp
Functie in het bedrijf: eigenaar

Op wat voor doelgroep richt u zich met Blom Administraties?

"We richten ons voornamelijk op het MKB en particulieren. Daarnaast doen we werkzaamheden voor verenigingen en stichtingen."

Wat zijn de belangrijkste activiteiten van uw bedrijf?

"Ons bedrijf is een voortzetting van de onderneming van mijn vader. Hij had een accountantskantoor in Noardburgum. We houden ons bezig met onder andere het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiftes inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, en ook erf- en schenkbelasting. Door het goed onderhouden van contacten met onze klanten en het proactief geven van goede en relevante fiscale en bedrijfseconomische adviezen, proberen wij een toegevoegde waarde te leveren. We denken met onze klanten mee en nemen daar ruim de tijd voor, zonder het bekende uurtje-factuurtje."

Kunt u wat meer vertellen over uw nieuwe vestiging in Ureterp?

"Het pand past vooralsnog precies bij ons kantoor: niet te groot en niet te klein, en op een perfecte locatie. We merken dat de buurt ook blij is dat de ruimte weer is opgevuld. Met dit kantoor kunnen we weer een stap zetten in de toekomst en verdere groei vorm geven. Het kantoor in Noardburgum blijft gewoon bestaan, klanten weten de weg ernaartoe wel te vinden."

Wat is de beste ondernemerstip die u ooit gehoord hebt?

"Weet hoe je bedrijf er voor staat en hoe je je bedrijf kunt aansturen om langdurig succesvol te zijn. Lage kosten voor het voeren van de administratie moeten niet leiden tot een lager bedrijfsresultaat, dan mogelijk zou zijn met een uitvoerige en gerichte advisering op zowel fiscaal als bedrijfseconomisch gebied. Goede en relevante advisering leidt tot een win-win-situatie. Ondernemen is risico nemen, maar ook goed weten waar je mee bezig bent."

Maar het is ook elkaar wat gunnen, hoe sta je daarin?

"Wij gaan voor een langdurige relatie waarin vertrouwen erg belangrijk is. Dat is volgens ons de juiste manier en dat willen we graag meegeven aan andere ondernemers."
Zie: adfiskantoorblom.nl