ABD Renault weer beste dealer van het jaar!

DRACHTEN – ABD Renault is in 2017 voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing 'Renault Dealer of the Year'. De prestigieuze titel is opnieuw te danken aan de uitmuntende scores voor klanttevredenheid en de kwaliteit van de service en aftersales-activiteiten.

Bij de verkiezing 'Renault Dealer of the Year' draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. ABD stond heel 2017 bovenaan en behaalde de hoogste score op twee van de zeven beoordelingscriteria. De scores op de overige criteria deden daar nauwelijks voor onder. ABD hield met een eindscore van 78,8 punten een andere Renault-dealer op de tweede plek achter zich met overtuigende 8,8 punten voorsprong. ABD ontving ook de hoogste score voor klanttevredenheid voor Renault Aftersales (score van 79,6 punten).

Sijperda Verhuur

DRACHTEN - Sijperda Verhuur BV, met een vestiging in Drachten, heeft zich als sponsor verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. De overeenkomst is op het kantoor van LF2018 ondertekend.

"Sijperda Verhuur speelt straks met name een belangrijke rol als preferred supplier van professionele materialen voor de projecten", zegt Tjeerd van Bekkum. De directeur van Leeuwarden-Fryslân 2018 vervolgt: "Met de samenwerking met Sijperda Verhuur kunnen we bouwen op een professionele levering van materialen voor de projecten van Leeuwarden-Fryslân 2018. De duurzame innovaties van de nieuwe partner passen uitstekend bij de ambitie van LF2018."

Introductiecursus zenmeditatie in Drachten

DRACHTEN - Op donderdagavonden van 18.30 tot 20.30 uur is er een introductiecursus zenmeditatie in Drachten. De cursus is op 5 avonden, en start op 1 februari. De kosten zijn 45 euro. Het eerste uur wordt er verteld over de achtergrond van zenmeditatie, over Boeddhisme, over rituelen die in de zenmeditatie worden gebruikt en wordt er geoefend in mediteren. Daarna doe je mee in de doorgaande groep tot 20.30 uur. In de laatste bijeenkomst doe je volledig mee met de doorgaande groep. Kijk op www.zendrachten.nl en meld je aan op 06-40417761 of 0519-293789.

Er zijn ook nog plekken vrij in de mindfulnesstraining op vrijdagochtend. Die start 26 januari. www.mindfulnessoostfriesland.nl.

Werkcafé Burgum

BURGUM - Op maandag 22 januari begint Werkcafé Burgum weer. Het Werkcafé is een ontmoetingsplek voor werkzoekenden. Deze ochtend zal arbeidsmarktcoach Henk Rozeboom ingaan op de kansen voor technisch personeel op de arbeidsmarkt.

Ben je net je baan kwijtgeraakt of zit je al langer in een uitkeringssituatie? Loop gerust eens binnen en ontmoet lotgenoten. Werkcafé Burgum wordt eens per vier weken, op maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, gehouden in het kantoor van Makelaardij Jaap Kingma aan de Elingsloane 17A in Burgum. Voor meer informatie kijk op wurkcafeburgum.nl of de Facebookpagina of neem contact op met Jellie Algra, e-mail jalgravdwal@hotmail.com of Pietie Dijkstra, e-mail pietiedijkstra@kpnplanet.nl.

Banenmarkt Abiant

SURHUISTERVEEN - Abiant Uitzendgroep houdt zaterdag 20 januari een Banenmarkt.

De Abiant-vestiging aan De Dellen 15 in Surhuisterveen is die ochtend daarom van 9.30 uur tot 12.00 uur speciaal geopend voor (ander) werkzoekenden. Het omvangrijke vacature-aanbod zal overzichtelijk worden gepresenteerd en bezoekers kunnen zich inschrijven en persoonlijk kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant Surhuisterveen.