Jelle Booi van Mezutec. Inzet: Familie Veenstra, scan de foto voor een filmpje waarin ze vertellen over hun waterontharder.
Jelle Booi van Mezutec. Inzet: Familie Veenstra, scan de foto voor een filmpje waarin ze vertellen over hun waterontharder. Foto: Ingezonden

Onthard water is zacht voor de huid

DRACHTEN - Onthard water kan ondersteunen bij huidproblemen als eczeem en psoriasis. Vervuilende stoffen als kalk en magnesium worden uit het water gefilterd, met fluweelzacht water tot gevolg. Bij Mezutec weten ze er alles van.

Het ontharde water biedt diverse voordelen, waar een zachte huid een van is. Jelle Booi, directeur bij Mezutec, hoort dagelijks van tevreden klanten dat ze een positief effect ondervinden bij diverse huidproblemen en dat men zeer tevreden is over de kwaliteit en de werking van de ontharder. "Mensen met eczeem, een droge, jeukende huid na het douchen, psoriasis en roos ervaren minder klachten met zacht water." Een ander voordeel is het verlengen van de levensduur van apparatuur. En wie herkent het niet: die hardnekkige kalkaanslag op de douchedeuren? Een waterontharder maakt hier korte metten mee. Ook is er aanzienlijk minder was- en schoonmaakmiddel nodig en blijft de was een stuk zachter.

"Waterontharders hebben weinig onderhoud nodig. Toch adviseren wij om een keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. Iedereen kan een onderhoudscontract bij ons afsluiten, ook als de ontharder ergens anders is gekocht. Ook als het zout moet worden bijgevuld, hoeft men de deur niet uit, dankzij onze zoutbezorgdienst."

Wilt u ook fluweelzacht water, een zachte huid, apparatuur die langer meegaat en minder schoonmaakwerk? Bel 0512-544101 voor vrijblijvend advies of mail naar
info@mezutec.nl.