Tai Chi Beginnerscursus in Buitenpost

BUITENPOST - Vanaf 22 januari start er een Beginnerscursus Tai Chi in Buitenpost bij Bewegingscentrum Switte. Op maandag 15 januari om 20.30 uur en dinsdag 16 januari om 10.45 uur zijn er gratis kennismakingslessen.

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is ontstaan in China en bestaat uit vloeiende bewegingen die hun oorsprong vinden in de krijgskunst. Toen de heilzaamheid van deze bewegingen werd ontdekt, zijn de vaste vormen van Tai Chi ontstaan.

In onze tijd wordt Tai Chi vooral beoefend ter bevordering van de gezondheid en om lichaam en geest in balans te brengen. Met Tai Chi train je je spieren en houd je de gewrichten soepel en ook verbetert je de concentratie, coördinatie en het evenwicht.
Tai Chi is geschikt voor iedereen die op een positieve manier wil werken aan lichaam en geest. Tai Chi is voor alle leeftijden en ook met een verminderde lichamelijke conditie kun je op een verantwoorde manier aan de lessen deelnemen!

De Tai Chi-les

De lessen worden in een ontspannen sfeer verzorgd door Tai Chi-docent Bert Verhaagen. Ondanks het feit dat het groepslessen zijn, is er veel aandacht voor het individu, zodat iedereen zich thuis zal voelen.

Er komen in de cursus verschillende onderdelen (disciplines) uit de Tai Chi aan bod, zoals Ziran Qigong, Zhan Zhuang, Tui Shou en Tajiquan.

Kijk voor alle informatie op www.switte.nl.