Overdagkoor De Wiken verhuist

DRACHTEN - Vandaag (woensdag) verhuist het Overdagkoor De Wiken naar de Doopsgezinde kerk aan de Zuiderbuurt 26 in Drachten.

Het Overdagkoor De Wiken bestaat momenteel uit ongeveer 25 leden.
Vanwege de toeloop van het aantal deelnemers, werd de recreatieruimte in Zorgcentrum De Wiken te klein.
Het Overdagkoor in de Doopsgezinde kerk wordt een op zich zelf staand koor, maar kan ook dienen als 'Proeflokaal'. De deelnemers die dat wensen kunnen doorstromen, mits er plaats is, naar de Overdagkoren van Sûnenz. Deze worden gehouden in de hoofdlocatie aan de Burg. Wuiteweg en in Zorgcentrum Rispinge.
Het Overdagkoor Zuiderbuurt is bedoeld voor een ieder die eerder in een koor heeft gezongen of voor koorzangers die tevens aan een ander koor verbonden zijn.
Daarnaast is het koor zeer geschikt voor iedereen die over een redelijke stem beschikt en die ervaring wil opdoen in het zingen in een koor. Kortom, voor iedereen die van zingen houdt. Het repertoire bestaat uit meerstemmige Nederlandse, Friese en Engelse songs, canons en musical-repertoire.
Het plezier in het samen muziek maken staat voorop. Daarbij vormt het zingen een verbindende factor die mensen bij elkaar brengt.
Vandaag wordt een openbare repetitie gehouden, waar een ieder die belangstelling heeft, welkom is. In verband met de muziek, graag even van tevoren aanmelden.
De repetities worden gehouden van 16.00 tot 17.30 uur, o.l.v. Meindert Bosklopper.
Voor verdere informatie en aanmelding kijk op: www.meindertbosklopper.nl/Overdagkoren.